Home » Sport » Părăsiți de conducători

Părăsiți de conducători

Întreg staff-ul administrativ al FC Vaslui a demisionat din funcțiile de conducere.

Neplătiți de luni bune, fotbaliștii Vasluiului sunt tot mai singuri și se luptă cu morile de vânt. Mai nou, conducerea administrativă a demisionat în bloc, lăsând echipa doar la mâna administratorului Ciprian Damian.

Atât directorul sportiv, Cătălin Popa, cât și președintele executiv, Dragoș Iftime, și-au înaintat demisiile din funcții, nemulțumiți că nimeni nu încearcă să salveze echipa de la desființare. “Din respect pentru băieți și pentru munca lor, am stat pe bancă la meciul cu Corona. Dacă nu se rezolvă situația, nu știu dacă voi mai fi alături de echipă la meciul cu U Cluj”, a spus Cătălin Popa. Președintele executiv, Dragoș Iftime, încă mai trage speranțe că echipa se poate salva: “Mă gândesc doar ca echipa să fie salvată de la desființare și să poată continua în Liga I și în sezonul următor. Deocamdată, nimeni nu vrea să vină lângă această echipă, care a demonstrat că are carcater. Jos pălăria pentru jucători, pentru victoria cu Corona”.

Întreg staff-ul administrativ al FC Vaslui a demisionat din funcțiile de conducere. Neplătiți de luni bune, fotbaliștii Vasluiului sunt tot mai singuri și se luptă cu morile de vânt. Mai nou, conducerea administrativă a demisionat în bloc, lăsând echipa doar la mâna administratorului Ciprian Damian. Atât directorul sportiv, Cătălin Popa, cât și președintele executiv, Dragoș Iftime, și-au înaintat demisiile din funcții, nemulțumiți că nimeni nu încearcă să salveze echipa de la desființare. “Din respect pentru băieți și pentru munca lor, am stat pe bancă la meciul cu Corona. Dacă nu se rezolvă situația, nu știu dacă voi mai fi alături…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: