Home / Social / Bătrân în cumpăna vieții: Sfâșiat de câini

Bătrân în cumpăna vieții: Sfâșiat de câini

“Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile», a declarat victima.

Ieri, un bătrân în vârstă de 81 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost mușcat de câțiva câini. Bărbatul mergea spre o stână de la marginea municipiului Vaslui și când a ajuns la aproximativ 300 de metri de ea, a fost atacat de animale.

El a reușit cu greu să ajungă în Gara Vaslui și s-a adresat reprezentanților Poliției Transporturi Feroviare, care au anunțat incidentul la numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță.

“Bătrânul prezenta plăgi prin mușcare pe mâni și picioare și în zona cervicală, viața fiindu-i pusă în pericol. A fost pansat și a beneficiat de primele îngrijiri oferite de echipajul de pe ambulanță, după care a fost transportat la spital, unde va mai rămâne o perioadă sub îngrijire», a declarat medicul Daniel Ungureanu, de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui.

Omul sfâșiat a menționat că s-a speriat foarte tare când câinii au tăbărât pe el: “Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile».

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui efectuează cercetări pentru identificarea proprietarului câinilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

“Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile», a declarat victima. Ieri, un bătrân în vârstă de 81 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost mușcat de câțiva câini. Bărbatul mergea spre o stână de la marginea municipiului Vaslui și când a ajuns la aproximativ 300 de metri de ea, a fost atacat de animale. El a reușit cu greu să ajungă în Gara Vaslui și s-a adresat reprezentanților…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii ...

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă ...

Peste 2.000 de cupluri din județul Vaslui s-au căsătorit în anul trecut

În perioada ianaurie – octombrie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: