Home » Social » Fiu de polițist, teribilist la volan: Accident la 16 ani

Fiu de polițist, teribilist la volan: Accident la 16 ani

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 2, pe Drumul Județean 246A, pe raza comunei Ferești. Protagonist a fost fiul unui agent din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În noaptea de luni spre marți, un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unui autoturism Chevrolet, a pierdut controlul direcției pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență, intrând cu mașina într-un șanț. În urma impactului, minorul și cele trei fete, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, pasagere în autoturism au suferit leziuni. Șoferul, fiul unui polițist (Costică Munteanu), și o tânără de 18 ani au necesitat internarea la Spitalul Județean de Urgență. Celorlalte două fete cadrele medicale de la ambulanță le-au acordat îngrijiri la fața locului. Cei patru tineri participaseră la o petrecere în municipiul Vaslui, la sfârșitul căreia băiatul s-a oferit să-și conducă prietena acasă, la Ferești.

Munteanu junior nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dată fiind starea în care se afla, însă i-au fost recoltate probe biologice, în urma cărora se va stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

“Minorul nu a putut fi nici audiat pentru că medicii nu au permis încă acest lucru. Pe numele său s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Costică Munteanu, tatăl minorului implicat în accident, lucrează în cadrul Biroului Poliției Transporturi din cadrul IPJ. Fiul său este elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui.

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 2, pe Drumul Județean 246A, pe raza comunei Ferești. Protagonist a fost fiul unui agent din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. În noaptea de luni spre marți, un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unui autoturism Chevrolet, a pierdut controlul direcției pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență, intrând cu mașina într-un șanț. În urma impactului, minorul și cele trei fete, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, pasagere în autoturism au suferit leziuni. Șoferul, fiul unui polițist (Costică Munteanu), și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: