Home » Sport » Încă un aur
Diana Bogos

Încă un aur

Vasluianca Diana Bogos a obținut o nouă medalie de aur pentru atletismul vasluian, câștigând proba de 800 de metri la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia).

Atletismul vasluian traversează o perioadă excelentă. După Iasmina Mocanu, o altă sportivă din județ culege lauri la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, competiție care are loc în această perioadă la Konya (Turcia). Este vorba despre Diana Bogos, eleva profesoarelor Viorica Pintilie și Elena Bogos, care a fost cea mai bună în proba de 800 de metri, cucerind medalia de aur.

“Este o performanță notabilă, iar sportiva merită felicitată fiindcă a avut ca obiectiv câștigarea acestei probe. Rămâne o sportivă de perspectivă, care prin muncă și seriozitate poate confirma”, a declarat Viorica Pintilie.

Tot la Jocurile internaționale de la Konya, Iasmina Mocanu a obținut aurul în proba de 1.500 de metri.

Vasluianca Diana Bogos a obținut o nouă medalie de aur pentru atletismul vasluian, câștigând proba de 800 de metri la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia). Atletismul vasluian traversează o perioadă excelentă. După Iasmina Mocanu, o altă sportivă din județ culege lauri la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, competiție care are loc în această perioadă la Konya (Turcia). Este vorba despre Diana Bogos, eleva profesoarelor Viorica Pintilie și Elena Bogos, care a fost cea mai bună în proba de 800 de metri, cucerind medalia de aur. “Este o performanță notabilă, iar sportiva merită felicitată fiindcă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile