Home » Sport » Riscă retrogradarea: FC Vaslui nu a primit licența!

Riscă retrogradarea: FC Vaslui nu a primit licența!

FC Vaslui are șanse minime să mai evolueze în Liga I, clubul neprimind licența pentru sezonul următor și riscând astfel retrogradarea în eșalonul secund.

Fotbalul vasluian va deveni în curând doar o amintire. Clubul înființat de Adrian Porumboiu riscă retrogradarea în liga a doua din cauza restanțelor salariale față de jucători.

FC Vaslui a avut termen până marți, 22 aprilie, să facă dovada că au fost achitate drepturile financiare pe 2013, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar jucătorii nu au fost de acord nici cu reeșalonarea datoriilor, așa că situația clubului vasluian a devenit extrem de delicată.

Galben-verzii ar trebui să primească în conturi 300.000 de euro pentru ca echipa să primească licența pentru sezonul următor, numai că nimeni nu pare interesat să rezolve problema. Gruparea vasluiană se îndreaptă tot mai mult către matineu, deși în prezent se află în luptă directă cu Dinamo pentru un loc de Europa League.

“Încercăm să rezistăm. Nu știu ce va fi, însă bine nu e. Tragem încă speranțe că lucrurile se vor rezolva fiindcă întotdeauna speranța moare ultima”, a spus antrenorul Liviu Ciobotariu.

Fotbaliștii galben-verzi s-au antrenat normal ieri, dovedind că formează un grup unit, cu caracter. Ei sunt deciși să se prezinte la jocul de sâmbătă, din deplasare, cu Universitatea Cluj.

FC Vaslui are șanse minime să mai evolueze în Liga I, clubul neprimind licența pentru sezonul următor și riscând astfel retrogradarea în eșalonul secund. Fotbalul vasluian va deveni în curând doar o amintire. Clubul înființat de Adrian Porumboiu riscă retrogradarea în liga a doua din cauza restanțelor salariale față de jucători. FC Vaslui a avut termen până marți, 22 aprilie, să facă dovada că au fost achitate drepturile financiare pe 2013, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar jucătorii nu au fost de acord nici cu reeșalonarea datoriilor, așa că situația clubului vasluian a devenit extrem de delicată. Galben-verzii ar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: