Home » Social » Trenul, ușor de înlocuit

Trenul, ușor de înlocuit

Greva de avertisment de la CFR nu a dat prea mari bătăi de cap.

Cele trei trenuri care nu au circulat ieri dimineață, între orele 7.00-9.00, în Gara Vaslui (Regio Tecuci-Iași, InterRegio Iași-București Nord și Regio Iași-Bârlad) din cauza grevei de avertisment de la CFR nu au creat cine știe ce deranj celor câteva zeci de vasluieni care intenționau să călătorească pe calea ferată.

Oamenii au întrebat-o pe salariata de la casa de bilete care este situația, dar niciunul nu a început să plângă și nici nu și-a pierdut timpul uitându-se în zare după tren, dimpotrivă. Toți cei care intenționau să folosească acest mijloc de transport s-au orientat rapid către autogara care se află în apropiere și s-au urcat în microbuze.

Greva de avertisment de la CFR nu a dat prea mari bătăi de cap. Cele trei trenuri care nu au circulat ieri dimineață, între orele 7.00-9.00, în Gara Vaslui (Regio Tecuci-Iași, InterRegio Iași-București Nord și Regio Iași-Bârlad) din cauza grevei de avertisment de la CFR nu au creat cine știe ce deranj celor câteva zeci de vasluieni care intenționau să călătorească pe calea ferată. Oamenii au întrebat-o pe salariata de la casa de bilete care este situația, dar niciunul nu a început să plângă și nici nu și-a pierdut timpul uitându-se în zare după tren, dimpotrivă. Toți cei care intenționau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: