Home » Sport » FC Vaslui se desființează: Adio, visul frumos s-a terminat!

FC Vaslui se desființează: Adio, visul frumos s-a terminat!

După 12 ani frumoși, FC Vaslui a intrat în moarte clinică. Jucătorii galben-verzi au fost părăsiți și de administrație și de antrenori. Mulți dintre ei nu pot încă scăpa de coșmar, fiind puși sub sechestrul ANAF.

Vasluienii își iau adio de la brandul sportiv al orașului. FC Vaslui își trage ultima suflare, încercând să ducă la bun sfârșit măcar actualul sezon. Șansele de a mai continua din toamnă sunt aproape nule, iar cei care formează gruparea galben-verde încearcă să fugă pe unde apucă.

Primii au fost cei din conducerea administrativă. Directorul sportiv, Cătălin Popa, și președintele executiv, Dragoș Iftime, și-au înaintat demisiile, urmați de antrenori, care, înainte de antrenamentul de dimineață, și-au luat rămas bun de la jucători. Galben-verzii s-au trezit ai nimănui. Ei au cerut din nou ajutor de la foștii conducători, care au venit la stadion, însă discuțiile s-au dovedit inutile.

„Ciobotariu a venit în vestiar și ne-a spus că nu mai poate continua în aceste condiții. Situația e confuză, e amatorism, nu se poate ca la un club din Liga 1 să se întâmple așa ceva. Nu știm dacă ne vom prezenta la Cluj. Nimeni nu vorbește cu noi și nu știm ce se va întâmpla”, a declarat Nuno Viveiros.

Fotbaliștii Vasluiului au primit doar sfatul de a duce până la capăt campionatul în actualele condiții.

“Am fost întrebat dacă echipa are de ce să se mai deplaseze la Cluj, iar eu le-am transmis că are toate condițiile pentru a se prezenta la meci. Avem program, cazare, totul e stabilit”, a spus Cătălin Popa, fostul director sportiv al FC Vaslui.

Jucătorii părăsesc echipa

După staff-ul administrativ și antrenori, urmează ca și jucătorii să părăsească echipa. O parte dintre ei și-au cumpărat biletele de avion pentru zilele de 2 și 5 mai, așa că sunt șanse ca FC Vaslui să nu poată încheia campionatul. Ceilalți nu au deocamdată alternativă întrucât au fost puși sub sechestru de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

“Nu știu cine e vinovat pentru această situație, nu caut vinovați, dar această echipă nu merita așa ceva. Nu am mai trăit o asemenea experiență”, a declarat Liviu Antal, unul dintre jucătorii aflați sub sechestru.

O parte dintre fotbaliști s-au întâlnit cu administratorul clubului, Ciprian Damian, pentru a vedea ce soluții se mai pot găsi în al 13-lea ceas. Ei par deciși să meargă totuși la Cluj, însă nu au certitudinea că vor duce până la capăt întreg sezonul. La meciul cu U Cluj, de sâmbătă, pe banca tehnică vor sta Florin Bularda, de la juniorii A, și Costinel Botez, unul dintre secunzii lui Liviu Ciobotariu.

După 12 ani frumoși, FC Vaslui a intrat în moarte clinică. Jucătorii galben-verzi au fost părăsiți și de administrație și de antrenori. Mulți dintre ei nu pot încă scăpa de coșmar, fiind puși sub sechestrul ANAF. Vasluienii își iau adio de la brandul sportiv al orașului. FC Vaslui își trage ultima suflare, încercând să ducă la bun sfârșit măcar actualul sezon. Șansele de a mai continua din toamnă sunt aproape nule, iar cei care formează gruparea galben-verde încearcă să fugă pe unde apucă. Primii au fost cei din conducerea administrativă. Directorul sportiv, Cătălin Popa, și președintele executiv, Dragoș Iftime, și-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Lasa ma, ca veniti la Iasi cu carutza, ca pe timpuri sa vedeti liga 1.
    Bine ca va desfiintati, asa nu mai aveti cum sa injurati Iasul. Ce va
    spuneam mai, ca fara Porumboiu va desfiintati?????

%d blogeri au apreciat: