Home / Social / 75 de locuri de muncă

75 de locuri de muncă

În perioada 25 aprilie – 2 mai, sunt disponibile 75 de posturi vacante, cu două mai puține față de săptămâna trecută. Cele mai multe sunt în Vaslui, iar cele mai puține în Huși.

În perioada 25 aprilie – 2 mai, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 75 de salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt două posturi (kinoterapeut și manager marketing), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 73 de locuri de muncă, în meserii precum: secretară, confecționer articole din piele și înlocuitori, barman, mecanic agricol, mecanic vulcanizare, zidar restaurator, faianțar, infirmier/infirmieră, călcătoreasă, muncitor necalificat în agricultură, muncitor necalificat în confecții, îngrijitor spații verzi.

Potrivit AJOFM Vaslui, 32 dintre cele 75 de posturi sunt în Vaslui, 25 în Bârlad și 18 în Huși. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0235/318.184.

În perioada 25 aprilie - 2 mai, sunt disponibile 75 de posturi vacante, cu două mai puține față de săptămâna trecută. Cele mai multe sunt în Vaslui, iar cele mai puține în Huși. În perioada 25 aprilie - 2 mai, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 75 de salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt două posturi (kinoterapeut și manager marketing), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 73 de locuri de muncă, în meserii precum: secretară, confecționer articole din piele și înlocuitori, barman, mecanic agricol, mecanic vulcanizare, zidar restaurator, faianțar,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au o recoltă de 10 tone de struguri de vin la hectar

Viticultorii din județul Vaslui au ...

(VIDEO)Câinii din Perieni, capturați pe banii bârlădenilor

Acuzații grave aduse de președinta ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: