Home » Social » Ajutoare naționale tranzitorii

Ajutoare naționale tranzitorii

Crescătorii de ovine și caprine din zonele defavorizate ale județului (Alexandru Vlahuță, Bogdana, Bogdănița, Dragomirești, Gherghești, Ibănești, Ivănești, Puiești, Pungești, Voinești) pot primi ajutoare naționale tranzitorii pentru sectorul zootehnic. Prima se acordă fermierilor care dețin în exploatația cu cod ANSVSA mimimum 50 de capete femele ovine sau 25 de capete femele caprine care au împlinit vârsta de minimum un an la 30 martie.

Efectivul pentru care se solicită ajutorul trebuie să fie înscris în Registrul național al exploatațiilor la data solicitării primei și trebuie menținut în exploatație, la adresa menționată în cerere, pe perioada de reținere de 90 de zile de la data-limită de depunere a cererii de plată.

Pentru a beneficia de ajutoare, fermierii trebuie să depună cererea unică de plată, însoțită de documentele generale și documentele fiecărei categorii de animale în funcția de schema aplicată, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, până pe 30 mai.

Crescătorii de ovine și caprine din zonele defavorizate ale județului (Alexandru Vlahuță, Bogdana, Bogdănița, Dragomirești, Gherghești, Ibănești, Ivănești, Puiești, Pungești, Voinești) pot primi ajutoare naționale tranzitorii pentru sectorul zootehnic. Prima se acordă fermierilor care dețin în exploatația cu cod ANSVSA mimimum 50 de capete femele ovine sau 25 de capete femele caprine care au împlinit vârsta de minimum un an la 30 martie. Efectivul pentru care se solicită ajutorul trebuie să fie înscris în Registrul național al exploatațiilor la data solicitării primei și trebuie menținut în exploatație, la adresa menționată în cerere, pe perioada de reținere de 90 de zile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: