Home » Administratie » Asfaltări în Vaslui, Murgeni și Bârlad

Asfaltări în Vaslui, Murgeni și Bârlad

Șoseaua de la ieșirea din municipiul Vaslui care trece prin zona Rediu până în zona industrială va fi reabilitată anul acesta. Astfel, vor fi turnați cinci kilometri de covor asfaltic, iar celor două poduri de pe traseu li se vor înlocui parapeții cu unii mai rezistenți.

De asemenea, căile de acces în orașul Murgeni vor fi reasfaltate pe o porțiune de un kilometru și jumătate, iar Bârladul va fi reasfaltat pe o porțiune de doi kilometri:din zona Confecții până la ieșirea din oraș, adică pe DN 24 până la intersecția cu strada care duce la Liceul „Mihai Eminescu”.

Cel puțin așa sună anunțul lui Ovidiu Laicu, directorul executiv al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, care a adăugat: „Tot în Bârlad, avem în plan să schimbăm intrarea dinspre Vaslui, unde există un podeț cu două mâini curente, care cam încurcă circulația. Vom executa în curând lucrări la acel podeț, astfel că pe acel drum se va circula pe patru benzi, deci vom elimina îngustarea drumului și circulația pe două benzi. Vom termina reparațiile și modernizările la DN24, care trece și prin Bârlad. Acest oraș rămăsese ca o insulă de drum stricat, reparația fiind făcută pe porțiuni, în funcție de finanțările pe care le-am avut”.

Șoseaua de la ieșirea din municipiul Vaslui care trece prin zona Rediu până în zona industrială va fi reabilitată anul acesta. Astfel, vor fi turnați cinci kilometri de covor asfaltic, iar celor două poduri de pe traseu li se vor înlocui parapeții cu unii mai rezistenți. De asemenea, căile de acces în orașul Murgeni vor fi reasfaltate pe o porțiune de un kilometru și jumătate, iar Bârladul va fi reasfaltat pe o porțiune de doi kilometri:din zona Confecții până la ieșirea din oraș, adică pe DN 24 până la intersecția cu strada care duce la Liceul „Mihai Eminescu”. Cel puțin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile