Home » Sport » “Obiectivul e să ne prezentăm la meciuri”
Costinel Botez

“Obiectivul e să ne prezentăm la meciuri”

Noul antrenor al FC Vaslui, Costinel Botez, are ca obiectiv să ducă la bun sfârșit actualul sezon.

Costinel Botez, înlocuitorul tehnicianului Liviu Ciobotariu, are o misiune simplă, dar ingrată, aceea de a se prezenta cu FC Vaslui la toate jocurile rămase de disputat din actualul sezon. Antrenorul interimar al vasluienilor a recunoscut că echipa sa poate avea soarta Unirii Urziceni.

„Pentru noi obiectivul a devenit să ne prezentăm la jocuri. E dificil să motivezi o echipă în astfel de condiții. Noi am jucat din ce ne-am adus aminte de la foștii antrenori. Suntem în situația să umblăm cu lumânarea și cu chibritul în buzunar, să nu moară mortul fără lumină, cum se spune. Cine știe, poate îi trebuie lumină pe lumea cealaltă. E trist să fii prezent și la nașterea și la moartea unei echipe pentru că, din punctul meu de vedere, foarte greu vom găsi drum spre o existență viitoare. S-a născut din nimic și tot nimic va ajunge”, a declarat Costinel Botez la finalul partidei cu U’ Cluj.

Noul antrenor al FC Vaslui, Costinel Botez, are ca obiectiv să ducă la bun sfârșit actualul sezon. Costinel Botez, înlocuitorul tehnicianului Liviu Ciobotariu, are o misiune simplă, dar ingrată, aceea de a se prezenta cu FC Vaslui la toate jocurile rămase de disputat din actualul sezon. Antrenorul interimar al vasluienilor a recunoscut că echipa sa poate avea soarta Unirii Urziceni. "Pentru noi obiectivul a devenit să ne prezentăm la jocuri. E dificil să motivezi o echipă în astfel de condiții. Noi am jucat din ce ne-am adus aminte de la foștii antrenori. Suntem în situația să umblăm cu lumânarea și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: