Home / Justitie / Tupeu de „șofer” penal

Tupeu de „șofer” penal

Un recidivist, prins de polițiști pe șoselele din județ comițând mai multe infracțiuni și aflat în arest preventiv, a avut tupeul să ceară aplicarea măsurii arestului la domiciliu. Deși individul, un adevărat pericol pe drumurile publice, a fost depistat conducând o mașină neînmatriculată și fără să aibă permis, după care a refuzat recoltarea probelor biologice și le-a furnizat polițiștilor date false, spera să stea acasă până la proces.

Ilie Creangă (43 de ani), din Fedești, comuna Șuletea, a fost arestat pe 9 aprilie, după ce a fost prins de polițiști cu ocazia unui control al traficului pe DN 24A, pe raza localității Zorleni. La acel moment, individul a declarat anumite date de identitate, însă, în urma verificărilor, s-a dovedit că erau false. Totodată, polițiștii au constatat că autovehiculul pe care-l conducea este neînmatriculat, iar bărbatul nu deține permis pentru nicio categorie. De asemenea, a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Ca urmare, lui Creangă i s-a deschis dosar penal pentru cumul de infracțiuni, fiind acuzat de: fals privind identitatea, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Cu toate acestea, pe 23 aprilie, lui Ilie Creangă i s-a năzărit să ceară înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Cu alte cuvinte, să stea bine mersi acasă. Magistrații Judecătoriei Bârlad au considerat însă că individul e prea periculos și, pe 24 aprilie, au respins cererea. Cu atât mai mult cu cât Creangă are la activ o condamnare la închisoare pentru furtul unei mașini și conducere fără permis. Acum, riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și cinci ani.

Un recidivist, prins de polițiști pe șoselele din județ comițând mai multe infracțiuni și aflat în arest preventiv, a avut tupeul să ceară aplicarea măsurii arestului la domiciliu. Deși individul, un adevărat pericol pe drumurile publice, a fost depistat conducând o mașină neînmatriculată și fără să aibă permis, după care a refuzat recoltarea probelor biologice și le-a furnizat polițiștilor date false, spera să stea acasă până la proces. Ilie Creangă (43 de ani), din Fedești, comuna Șuletea, a fost arestat pe 9 aprilie, după ce a fost prins de polițiști cu ocazia unui control al traficului pe DN 24A, pe…

Review Overview

About Mihai Vasile

2 comments

  1. astia nu trebuie lasati in libertate ca-s pericol social….tineretul si cu permis e habauc nu se uita pe unde merge…….mai nou si taximetristii sint un pericol chiar daca nu au prioritate trebuie sa le dai ca intra in tine ca nu-i masina lor….

    • Taci… snioarco. Esti si vreun pui de sofer de vb de taximetristi. Iti spun eu cum conduci, esti ca un ghimpe-n c?r intotdeauna in calea tuturor. Taximetristii sunt la munca de asta se baga mai cu tupeu, ii inteleg, tu umbli din doi in doi metri ca sa-ti cumperi chiloti si urzici apoi mai admiri si pomii. Nu sunt taximetrist sunt sofer de camion am 30 de tone in spate si intalnesc o t?mpita ca tine merge cu 20 si vireaza fara sa semnalizeze. Iti gasesti tu nasu intr-o zi… nu vezi ce nume ai “Ditita”, impusca-teee…

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: