Home » Justitie » Tupeu de „șofer” penal

Tupeu de „șofer” penal

Un recidivist, prins de polițiști pe șoselele din județ comițând mai multe infracțiuni și aflat în arest preventiv, a avut tupeul să ceară aplicarea măsurii arestului la domiciliu. Deși individul, un adevărat pericol pe drumurile publice, a fost depistat conducând o mașină neînmatriculată și fără să aibă permis, după care a refuzat recoltarea probelor biologice și le-a furnizat polițiștilor date false, spera să stea acasă până la proces.

Ilie Creangă (43 de ani), din Fedești, comuna Șuletea, a fost arestat pe 9 aprilie, după ce a fost prins de polițiști cu ocazia unui control al traficului pe DN 24A, pe raza localității Zorleni. La acel moment, individul a declarat anumite date de identitate, însă, în urma verificărilor, s-a dovedit că erau false. Totodată, polițiștii au constatat că autovehiculul pe care-l conducea este neînmatriculat, iar bărbatul nu deține permis pentru nicio categorie. De asemenea, a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Ca urmare, lui Creangă i s-a deschis dosar penal pentru cumul de infracțiuni, fiind acuzat de: fals privind identitatea, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Cu toate acestea, pe 23 aprilie, lui Ilie Creangă i s-a năzărit să ceară înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Cu alte cuvinte, să stea bine mersi acasă. Magistrații Judecătoriei Bârlad au considerat însă că individul e prea periculos și, pe 24 aprilie, au respins cererea. Cu atât mai mult cu cât Creangă are la activ o condamnare la închisoare pentru furtul unei mașini și conducere fără permis. Acum, riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și cinci ani.

Un recidivist, prins de polițiști pe șoselele din județ comițând mai multe infracțiuni și aflat în arest preventiv, a avut tupeul să ceară aplicarea măsurii arestului la domiciliu. Deși individul, un adevărat pericol pe drumurile publice, a fost depistat conducând o mașină neînmatriculată și fără să aibă permis, după care a refuzat recoltarea probelor biologice și le-a furnizat polițiștilor date false, spera să stea acasă până la proces. Ilie Creangă (43 de ani), din Fedești, comuna Șuletea, a fost arestat pe 9 aprilie, după ce a fost prins de polițiști cu ocazia unui control al traficului pe DN 24A, pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. astia nu trebuie lasati in libertate ca-s pericol social….tineretul si cu permis e habauc nu se uita pe unde merge…….mai nou si taximetristii sint un pericol chiar daca nu au prioritate trebuie sa le dai ca intra in tine ca nu-i masina lor….

    • Taci… snioarco. Esti si vreun pui de sofer de vb de taximetristi. Iti spun eu cum conduci, esti ca un ghimpe-n c?r intotdeauna in calea tuturor. Taximetristii sunt la munca de asta se baga mai cu tupeu, ii inteleg, tu umbli din doi in doi metri ca sa-ti cumperi chiloti si urzici apoi mai admiri si pomii. Nu sunt taximetrist sunt sofer de camion am 30 de tone in spate si intalnesc o t?mpita ca tine merge cu 20 si vireaza fara sa semnalizeze. Iti gasesti tu nasu intr-o zi… nu vezi ce nume ai „Ditita”, impusca-teee…

%d blogeri au apreciat: