Home » Invatamant » Iașul a câștigat “Împreună pentru viitor”

Iașul a câștigat “Împreună pentru viitor”

Echipajul județului Iași a câștigat Concursul de dans “Împreună pentru viitor” – faza regională, găzduit de orașul Negrești și la care au participat copiii din școlile de educație incluzivă din zona Moldovei.

Negreștiul a fost capitala Moldovei pentru copiii cu cerințe educaționale speciale, pasionați de dans. Aceștia au concurat la faza regională a concursului “Împreună pentru viitor”, competiție găzduită de orașul Negrești. Concursul a fost câștigat de echipajele din Iași, care vor reprezenta Moldova la Festivalul Național de la Brăila, din 29 mai.

Echipele județului Vaslui s-au situat pe locul doi, la o diferență foarte mică de cele ale județului Iași. Competiția s-a desfășurat pe două secțiuni: dans modern și dans tradițional. Organizator a fost Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui, cu sprijinul Primăriei Negrești.

Echipajul județului Iași a câștigat Concursul de dans “Împreună pentru viitor” - faza regională, găzduit de orașul Negrești și la care au participat copiii din școlile de educație incluzivă din zona Moldovei. Negreștiul a fost capitala Moldovei pentru copiii cu cerințe educaționale speciale, pasionați de dans. Aceștia au concurat la faza regională a concursului “Împreună pentru viitor”, competiție găzduită de orașul Negrești. Concursul a fost câștigat de echipajele din Iași, care vor reprezenta Moldova la Festivalul Național de la Brăila, din 29 mai. Echipele județului Vaslui s-au situat pe locul doi, la o diferență foarte mică de cele ale județului…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: