Home » Administratie » Se poate și fără subprefect
Andrei Puica

Se poate și fără subprefect

De mai bine de o lună de zile, Instituția Prefectului județului Vaslui nu are un subprefect. Dacă ar fi să-l credem pe cel care a ocupat această funcție pentru ca acum să fie prefect, se poate și fără subprefect pentru că “instituția funcționează bine”. Așa a declarat Andrei Puică, cel numit la sfârșitul lunii trecute în funcția de prefect, după eliberarea din funcție a lui Radu Renga. Și atunci de ce să mai plătim un subprefect?

“Situațiile de urgență le rezolvăm așa cum vin, dar până acum nu am avut situații deosebite. Instituția nu se poate lipsi de subprefect pentru că funcția are atribuții clar delimitate. Am înțeles că în perioada următoare această situație va fi rezolvată”, a mai spus Puică, care a recunoscut că “negocierile sunt lungi și puternice”.

Totuși, dacă Prefectura Vaslui funcționează foarte bine, concluzia este logică: ne putem lipsi și de cel de-al doilea subprefect. Asta pentru că, la mijlocul anului 2010, în condițiile tăierilor salariale și a reducerilor de personal, Guvernul Boc a tăiat din organigramele prefecturilor din țară cel de-al doilea post de subprefect. Și nu s-a întâmplat nimic!

De mai bine de o lună de zile, Instituția Prefectului județului Vaslui nu are un subprefect. Dacă ar fi să-l credem pe cel care a ocupat această funcție pentru ca acum să fie prefect, se poate și fără subprefect pentru că “instituția funcționează bine”. Așa a declarat Andrei Puică, cel numit la sfârșitul lunii trecute în funcția de prefect, după eliberarea din funcție a lui Radu Renga. Și atunci de ce să mai plătim un subprefect? “Situațiile de urgență le rezolvăm așa cum vin, dar până acum nu am avut situații deosebite. Instituția nu se poate lipsi de subprefect pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: