Home » Sport » Vrea liber de contract
Catalin Straton

Vrea liber de contract

Portarul Cătălin Straton a depus și el memoriu la LPF.

FC Vaslui riscă să rămână fără jucători înainte de finalul de sezon. După ce Piotr Celeban și-a reziliat contractul cu gruparea vasluiană, acum Cătălin Straton speră să termine și el socotelile cu formația galben-verde.

Portarul și-a depus memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract. El susține că nu a mai fost plătit de mai bine de șase luni, invocând neplata sumei de 55.000 de euro. El a depus un memoriu și la Comisia de licențiere din cadrul FRF, pentru ca FC Vaslui să nu primească licența pentru sezonul următor.

Și Liviu Antal și-ar dori să scape de Vaslui. Jucătorul se află însă sub sechestrul ANAF și are șanse minime să plece de la gruparea vasluiană din postura de liber de contract.

Portarul Cătălin Straton a depus și el memoriu la LPF. FC Vaslui riscă să rămână fără jucători înainte de finalul de sezon. După ce Piotr Celeban și-a reziliat contractul cu gruparea vasluiană, acum Cătălin Straton speră să termine și el socotelile cu formația galben-verde. Portarul și-a depus memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract. El susține că nu a mai fost plătit de mai bine de șase luni, invocând neplata sumei de 55.000 de euro. El a depus un memoriu și la Comisia de licențiere din cadrul FRF, pentru ca FC Vaslui să nu primească licența pentru sezonul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: