Home » Social » Ziua veteranilor de război

Ziua veteranilor de război

Armata și administrația publică onorează astăzi veteranii de război vasluieni.

Cei 5.200 de membri (veterani de război, văduve de război și văduve de veterani de război) ai Filialei județene „Peneș Curcanu” a Asociației Naționale a Veteranilor de Război își aniversează astăzi ziua. Centrul Militar Județean (CMJ), ca unitate de garnizoană, organizează astăzi, cu sprijinul Instituției Prefectului, Consiliului Județean (CJ) și Primăriei Vaslui, o adunare omagială în sala de festivități a CJ Vaslui. Manifestarea va începe la ora 11. Vor participa veterani de război, reprezentanți ai administrației publice și serviciilor deconcentrate, cadre militare și personal civil contractual din Garnizoana Vaslui.

„Cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, noi, militarii vasluieni, salutăm cu deosebit respect și apreciere pe toți veteranii și le dorim «La mulți ani cu sănătate!»”, se arată într-un comunicat al CMJ.

Sărbătorirea veteranilor de război pe 29 aprilie se face în semn de recunoaștere a meritelor pe câmpurile de luptă pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României.

Armata și administrația publică onorează astăzi veteranii de război vasluieni. Cei 5.200 de membri (veterani de război, văduve de război și văduve de veterani de război) ai Filialei județene „Peneș Curcanu” a Asociației Naționale a Veteranilor de Război își aniversează astăzi ziua. Centrul Militar Județean (CMJ), ca unitate de garnizoană, organizează astăzi, cu sprijinul Instituției Prefectului, Consiliului Județean (CJ) și Primăriei Vaslui, o adunare omagială în sala de festivități a CJ Vaslui. Manifestarea va începe la ora 11. Vor participa veterani de război, reprezentanți ai administrației publice și serviciilor deconcentrate, cadre militare și personal civil contractual din Garnizoana Vaslui. „Cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile