Home » Sport » FC Vaslui – Pandurii, sâmbătă, ora 19: Tot mai singuri

FC Vaslui – Pandurii, sâmbătă, ora 19: Tot mai singuri

Antrenorul Costinel Botez s-a trezit fără colaboratori, fiind obligat să se descurce singur pentru ultima parte de campionat.

FC Vaslui încearcă să ducă la bun sfârșit actualul sezon, însă scârțâie din toate încheieturile. Tehnicianul Costinel Botez nu prea are cu cine să colaboreze și în fiecare zi face recensământul fotbaliștilor pentru a vedea pe cine se mai poate baza.

“Nici nu știu cu cine să mai vorbesc, iar pe jucători încerc să-i determin să ducă la capăt campionatul. De antrenamente nici nu poate fi vorba, preocuparea mea fiind de a ne prezenta la jocuri”, a spus Costinel Botez.

Tehnicianul a rămas și fără colaboratorul principal. Deși renunțase oficial la funcția de director sportiv, Cătălin Popa mai păstra legătura cu echipa, însă ieri i-a anunțat pe cei de la club că nu mai vrea să aibă nicio implicare: “Cătălin Popa m-a anunțat că nu poate să mă mai sprijine, așa că ne va fi din ce în ce mai greu. Era singura persoană abilitată să facă treaba de director sportiv”.

FC Vaslui este salvată matematic de la retrogradarea sportivă, însă nu poate descurca în privința licenței. Sâmbătă, 3 mai, comisia de licențiere din cadrul FRF va anunța oficial care echipe au luat licența și care vor fi retrogradate pe motiv că nu au întrunit toate condițiile regulamentare. Vasluienii ar mai avea o singură cale de atac, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care este obligat să dea verdictul până pe 30 mai.

Antrenorul Costinel Botez s-a trezit fără colaboratori, fiind obligat să se descurce singur pentru ultima parte de campionat. FC Vaslui încearcă să ducă la bun sfârșit actualul sezon, însă scârțâie din toate încheieturile. Tehnicianul Costinel Botez nu prea are cu cine să colaboreze și în fiecare zi face recensământul fotbaliștilor pentru a vedea pe cine se mai poate baza. “Nici nu știu cu cine să mai vorbesc, iar pe jucători încerc să-i determin să ducă la capăt campionatul. De antrenamente nici nu poate fi vorba, preocuparea mea fiind de a ne prezenta la jocuri”, a spus Costinel Botez. Tehnicianul a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: