Home » Justitie » Fugari încarcerați

Fugari încarcerați

Patru vasluieni condamnați definitiv pentru săvârșirea mai multor infracțiuni au fost prinși de polițiști.

Cadrele Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au identificat pe raza municipiului reședință un tânăr de 32 de ani, din comuna Oșești, pe numele căruia Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse de 10 luni de închisoare pentru ultraj. Fapta a fost comisă la începutul anului 2013. Bărbatul a fost surprins de un lucrător al Ocolului Silvic în timp ce încerca să sustragă material lemnos dintr-o pădure, iar pentru a scăpa, l-a amenințat și a încercat să îl lovească.

Alte două mandate au fost puse în aplicare de cadrele Secției 4 Poliție Rurală Huși. Judecătoria Huși a condamnat doi bărbați din satul Pogănești, comuna Stănilești, la patru ani și șase luni, respectiv patru ani de închisoare. Cei doi au săvârșit nouă infracțiuni de furt calificat pe raza comunelor limitrofe municipiului Huși, în perioada 2009-2011, reușind să sustragă bunuri în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

Un alt fugar, un tânăr de 29 de ani, din municipiul reședință, cunoscut cu antecedente penale, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în luna aprilie 2013. Mandatul de executare a fost pus în aplicare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui și Postului comunal Bălteni. Aceștia au identificat și reținut bărbatul, care figura ca fiind urmărit general, pe raza localității rurale.

Toți cei patru fugari au fost duși la penitenciar în vederea executării pedepselor dispuse de instanțele judecătorești.

Patru vasluieni condamnați definitiv pentru săvârșirea mai multor infracțiuni au fost prinși de polițiști. Cadrele Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au identificat pe raza municipiului reședință un tânăr de 32 de ani, din comuna Oșești, pe numele căruia Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse de 10 luni de închisoare pentru ultraj. Fapta a fost comisă la începutul anului 2013. Bărbatul a fost surprins de un lucrător al Ocolului Silvic în timp ce încerca să sustragă material lemnos dintr-o pădure, iar pentru a scăpa, l-a amenințat și a încercat să îl lovească. Alte două mandate au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: