Home / Social / Halal comercianți!

Halal comercianți!

Circa 180 de kilograme de carne de miel au fost confiscate înainte de Paște de comisarii de la Protecția Consumatorilor Vaslui.

“În data de 19 aprilie s-a desfășurat concomitent, în toate magazinele din județ ale unui operator economic, un control tematic referitor la respectarea prevederilor legale la produsele din carne de miel. S-a constatat existența cărnii de miel neconforme, cu miros de alterat, cu porțiuni de intestine cu fecale, urme de fecale pe tăieturi, fire sau smocuri de păr”, ne-a declarat Constantin Vasilache, directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vaslui.

Carnea, în valoare de 4.852 de lei, a fost retrasă definitiv de la comercializare, iar operatorul economic a fost amendat cu 25.000 de lei.

Circa 180 de kilograme de carne de miel au fost confiscate înainte de Paște de comisarii de la Protecția Consumatorilor Vaslui. “În data de 19 aprilie s-a desfășurat concomitent, în toate magazinele din județ ale unui operator economic, un control tematic referitor la respectarea prevederilor legale la produsele din carne de miel. S-a constatat existența cărnii de miel neconforme, cu miros de alterat, cu porțiuni de intestine cu fecale, urme de fecale pe tăieturi, fire sau smocuri de păr”, ne-a declarat Constantin Vasilache, directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vaslui. Carnea, în valoare de 4.852 de lei, a fost retrasă…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

Silvicultorii vasluieni scot la vânzare 150.000 metri cubi de lemn de foc

de Dănuț CIOBANU Populația și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: