Home » Social » Încă un monstru cu față umană: Bebeluș bătut

Încă un monstru cu față umană: Bebeluș bătut

O fetiță de numai patru luni a fost lovită cu pumnii de tatăl său.

Caz cumplit în localitatea Rafaila, de unde un bebeluș de patru luni a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost bătut de tatăl său. Atât cadrele medicale de pe salvare, cât și mama povestesc că micuța a căzut victimă unui conflict între părinții săi, care se certau. Astfel, în timp ce se afla în brațele mamei, fetița a fost lovită cu pumnii în cap de către tatăl său. Mama a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței, susținând ca atât ea, cât și fiica sa au fost agresate.

„Fetița are un hematom la cap în urma loviturii primite de la tatăl său, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Este în stare stabilă hemodinamic și respirator și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, Ana Maria Ungureanu.

Sesizați de reprezentanții SAJ, polițiștii au declanșat o anchetă. Totodată, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui verifică situația celorlalți patru copii ai familiei din Rafaila.

O fetiță de numai patru luni a fost lovită cu pumnii de tatăl său. Caz cumplit în localitatea Rafaila, de unde un bebeluș de patru luni a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost bătut de tatăl său. Atât cadrele medicale de pe salvare, cât și mama povestesc că micuța a căzut victimă unui conflict între părinții săi, care se certau. Astfel, în timp ce se afla în brațele mamei, fetița a fost lovită cu pumnii în cap de către tatăl său. Mama a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței, susținând ca atât…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile