Home » Justitie » Recidivistul Luigi Panaite, lăsat în libertate!

Recidivistul Luigi Panaite, lăsat în libertate!

Deși bârlădeanul Luigi Manuel Panaite, „deținător” al mai multor condamnări penale, a băgat în spital trei persoane numai în decurs de o lună, se bucură de libertate. Magistrații Judecătoriei Bârlad au dispus în după-amiaza zilei de 30 mai ca recidivisul să fie cercetat sub control judiciar.

Pe data de 29 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au reținut pe Luigi Manuel Panaite (47 ani), din Bârlad, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în perioada martie – aprilie 2014. Astfel, pe data de 18 aprilie, Poliția Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe persoane se lovesc și distrug bunuri într-un bar situat pe strada Republicii din localitate, iar polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoanele în cauză. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce Luigi Panaite se afla în localul respectiv, a luat o scrumierăși i-a dat cu ea în cap unui bărbat în vârstă de 46 ani, provocându-i leziuni care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, din Bârlad, a fost lovit de același individ. De această dată, victima a fost încasat mai mulți pumni în figură, având nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Scandalul a fost generat de la un conflict anterior, care a avut loc în seara zilei de 14 martie, când Luigi Panaite i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței bărbatului de 30 de ani. În acel caz, tânărul a avut nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale.

„Polițiștii l-au reținut pe suspect în ziua de 29 aprilie, pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de lovire sau alte violențe și a unei infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi (30 aprilie, n.r.), acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de suspect”, ne-a declarat subcomisar de poliție Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Reamintim că Luigi Manuel Panaite este același personaj care, în noaptea de 4/5 aprilie, a pătruns în incinta Primăriei Bârlad, ulterior urcând pe acoperișși amenințând că se aruncă în gol. La acel moment, a fost cercetat penal pentru infracțiunea de violare a sediului profesional, însă, pentru că reprezentanții Primăriei Bârlad nu au depus plângere, dosarul penal a fost clasat, iar Panaite scos de sub urmărire.

Deși bârlădeanul Luigi Manuel Panaite, „deținător” al mai multor condamnări penale, a băgat în spital trei persoane numai în decurs de o lună, se bucură de libertate. Magistrații Judecătoriei Bârlad au dispus în după-amiaza zilei de 30 mai ca recidivisul să fie cercetat sub control judiciar. Pe data de 29 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au reținut pe Luigi Manuel Panaite (47 ani), din Bârlad, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în perioada martie - aprilie 2014. Astfel, pe data de 18 aprilie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: