Home / Sanatate / Șansă pentru copiii cu boli respiratorii

Șansă pentru copiii cu boli respiratorii

Direcția de Sănătate Publică oferă posibilitatea tratării afecțiunilor respiratoriiîntr-o stațiune de pe Valea Prahovei.

În județul Vaslui nu există o statistică oficială a numărului de copii cu astm bronșic sau alte afecțiuni respiratorii grave. Medicii estimează, însă, că unul din 20 de elevi are asemenea probleme. Direcția de Sănătate Publică (DSP) poate trimite gratuit la tratament cinci copii în fiecare an.

”Am încheiat o convenție cu Sanatoriul Balneoclimateric Prahova, beneficiind de cinci locuri pentru tratarea gratuită a copiilor cu afecțiuni respiratorii. Au fost însă puține solicitări din partea părinților”, a declarat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Pentru ca micuții să beneficieze de tratament gratuit, aparținătorii trebuie să se prezinte la DSP cu actele doveditoare ale afecțiunilor și cu o trimitere de la medic. În funcție de gravitatea afecțiunii, tratamentul poate dura până la 21 de zile.

Direcția de Sănătate Publică oferă posibilitatea tratării afecțiunilor respiratoriiîntr-o stațiune de pe Valea Prahovei. În județul Vaslui nu există o statistică oficială a numărului de copii cu astm bronșic sau alte afecțiuni respiratorii grave. Medicii estimează, însă, că unul din 20 de elevi are asemenea probleme. Direcția de Sănătate Publică (DSP) poate trimite gratuit la tratament cinci copii în fiecare an. ”Am încheiat o convenție cu Sanatoriul Balneoclimateric Prahova, beneficiind de cinci locuri pentru tratarea gratuită a copiilor cu afecțiuni respiratorii. Au fost însă puține solicitări din partea părinților”, a declarat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada. Pentru ca micuții să…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbatul care a scăpat cu viață după ce a fost trăsnit, transferat la București

Pacientul de 40 de ani ...

Echipamente medicale de 10,3 milioane lei pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență Vaslui

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Copil de trei ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de câinele vecinilor

Un băiat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: