Home / Social / Autoincendiere sau accident nefericit?

Autoincendiere sau accident nefericit?

Un bărbat de 43 de ani, din apropierea Bârladului, a fost transportat în stare critică la Iași, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului. Soția lui a alertat polițiștii, anunțând că bărbatul s-a autoincendiat.

Marți seară, în jurul orei 19.30, într-o gospodărie din satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță, capul familiei, în vârstă de 43 de ani, a început să urle de durere. Soția sa a ieșit din casă și, văzându-l în flăcări, a crezut că s-a autoincendiat, într-o încercare de a se sinucide. Imediat, a sunat la numărul de urgență 112 și solicitat o ambulanță.

„În urma cercetărilor efectuate de Postul de Poliție Alexandru Vlahuță, s-a stabilit că, pe la ora 19.30, bărbatul se afla în curte și repara o drujbă. La un moment dat, din rezervorul acesteia s-a scurs benzină pe bărbat și, de la țigara pe care o fuma, i s-au aprins hainele, provocându-i arsuri de gradele II și III”, ne-a declarat agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanța sosită la intervenție, după care a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde i s-a pus diagnosticul „arsuri de gradul II-III pe 60% din suprafața corporală prin ardere”. După ce a fost stabilizat, medicii bârlădeni l-au transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași.

Un bărbat de 43 de ani, din apropierea Bârladului, a fost transportat în stare critică la Iași, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului. Soția lui a alertat polițiștii, anunțând că bărbatul s-a autoincendiat. Marți seară, în jurul orei 19.30, într-o gospodărie din satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță, capul familiei, în vârstă de 43 de ani, a început să urle de durere. Soția sa a ieșit din casă și, văzându-l în flăcări, a crezut că s-a autoincendiat, într-o încercare de a se sinucide. Imediat, a sunat la numărul de urgență 112 și solicitat o ambulanță. „În urma cercetărilor efectuate de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: