Home » Sport » Cerniauskas a părăsit echipa
Vitautas Cerniauskas

Cerniauskas a părăsit echipa

FC Vaslui riscă să rămână fără jucători, ultimul care a părăsit echipa fiind lituanianul Vitautas Cerniauskas. Urmează Gil Bahia, Viveiros, Madson și Cuero, care se vor despărți de echipă în această săptămână.

FC Vaslui a rămas și fără portarul titular. Lituanianul Vitautas Cerniauskas(25 de ani) a decis să plece și va fi urmat în curând de Madsonși Viveiros, apoi de Bahia și Cuero.

Pe lângă problemele salariale, goalkeeper-ul a fost nemulțumit că, după plecarea lui Ciobotariu, Vasluiul a rămas și fără antrenorul de portari întrucât Ioan Câmpeanu și-a dat, la rândul său, demisia. De serviciile lui Cerniauskas ar fi interesată Steaua, în cazul în care Ciprian Tătărușanu va părăsi campioana.

FC Vaslui riscă să rămână fără jucători, ultimul care a părăsit echipa fiind lituanianul Vitautas Cerniauskas. Urmează Gil Bahia, Viveiros, Madson și Cuero, care se vor despărți de echipă în această săptămână. FC Vaslui a rămas și fără portarul titular. Lituanianul Vitautas Cerniauskas(25 de ani) a decis să plece și va fi urmat în curând de Madsonși Viveiros, apoi de Bahia și Cuero. Pe lângă problemele salariale, goalkeeper-ul a fost nemulțumit că, după plecarea lui Ciobotariu, Vasluiul a rămas și fără antrenorul de portari întrucât Ioan Câmpeanu și-a dat, la rândul său, demisia. De serviciile lui Cerniauskas ar fi interesată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: