Home » Sport » CSM Călărași-HC Vaslui (21-26, 7-12): După 15 ani, avem echipă în Liga Națională

CSM Călărași-HC Vaslui (21-26, 7-12): După 15 ani, avem echipă în Liga Națională

Vasluiul a așteptat 15 ani pentru a reveni în Liga Națională, ridiculizându-i pe călărășeni, după o partidă condusă de la un capăt la altul. Toate aplauzele pentru vasluieni, care au dovedit că au cea mai bună echipă din serie.

Vasluienii au o primă repriză perfectă. Pornită în start cu minus doi jucători pe teren, după ce Marius Ragea și Sabin Igant sunt trimiși pentru două minute pe bancă de către cuplul de arbitri Din-Dinu, jucătorii lui Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mers cap la cap cu CSM Călărași, astfel că după opt minute de joc tabela arăta doar 3-3. A fost nevoie de inspirația lui Pralea, pentru ca vasluienii să facă diferența pe contraatac și faza a doua, Țuțu și Soare mărind avantajul la 3-6 după primul sfert al meciului. Oaspeții se apără perfect, iar cu două minute înainte de pauză scorul a ajuns la 5-11. S-a intrat la cabine până la urmă doar cu o diferență de cinci goluri, scor 7-12.

Handbaliștii vasluieni revin de la cabine cu poftă de joc, iar diferența ajunge la opt goluri (8-16; 9-17). Gazdele nu renunță la luptă și revin în joc, scor 12-17, împinși de la spate și de cei peste o mie de suporteri. S-a mers aproape cap la cap, cu un avans de cinci goluri pentru Vaslui (14-19; 17-22). Finalul a aparținut vasluienilor, care a câștigat de o manieră categorică, cu scorul de 21-26, revenind după 15 ani în Liga Națională.

Alături de jucătorii noștri s-a aflat și cunoscutul realizator TV Cătălin Striblea, vasluian, el însuși fost elev al profesorului Liviu Gugleș, care a făcut galerie pentru HC Vaslui.

Vasluiul a așteptat 15 ani pentru a reveni în Liga Națională, ridiculizându-i pe călărășeni, după o partidă condusă de la un capăt la altul. Toate aplauzele pentru vasluieni, care au dovedit că au cea mai bună echipă din serie. Vasluienii au o primă repriză perfectă. Pornită în start cu minus doi jucători pe teren, după ce Marius Ragea și Sabin Igant sunt trimiși pentru două minute pe bancă de către cuplul de arbitri Din-Dinu, jucătorii lui Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mers cap la cap cu CSM Călărași, astfel că după opt minute de joc tabela arăta doar 3-3.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Plaesu lui Stefan

    Din toata inima FELICITARI pentru promovare in LIGA I./