Home » Sport » FC Vaslui moare în picioare

FC Vaslui moare în picioare

Deși au aflat oficial că echipa nu va mai evolua cu FC Vaslui în prima ligă, fotbaliștii galben-verzi au evoluat fără complexe în fața Pandurilor, câștigând printr-un gol superb al lui Antal.

FC Vaslui a fost anunțată că nu va mai evolua pe prima scenă în ediția viitoare de campionat, dar asta nu i-a împiedicat pe fotbaliștii galben-verzi să evolueze cu demnitate contra celor de la Pandurii. Creditați cu șanse minime după plecările din ultima perioadă, vasluienii și-au respectat blazonul și au obținut o victorie aproape de nimeni scontată.

După un început dominat ușor de gazde, meciul s-a echilibrat, iar pauza avea să le găsească pe ambele echipe la egalitate. Lucrurile s-au mai schimbat în cea de-a doua repriză. Gazdele au apăsat pedala de accelerație, iar în prim-plan a ieșit Liviu Antal. Acesta a tras un foc de avertisment în minutul 58, când a trimis de la distanță din lovitură liberă, pentru ca 60 de secunde mai târziu să semneze o adevărată capodoperă. Fotbalistul a făcut o fază pe partea dreaptă, pentru ca apoi să țâșnească în interiorul careului și să reia din voleu centrarea lui Gil Bahia, fără nicio speranță pentru Gliwa.

În minutul 67, Madson și Temwanjera puteau majora scorul după o acțiune prelungită în atac, dar la fel de bine ar fi putut egala oaspeții în minutul 73. Mușat a fost însă omul providențial pentru gazde, respingând în afara terenului o minge aruncată pe linia de șase metri de Momcilovic.

Până la final, gazdele au reușit să țină jocul departe de poarta lui Straton, cu o singură excepție, când fostul portar al Rapidului a respins în corner. Fluierul final a găsit puținii spectatori aplaudând la scenă deschisă o prestație lăudabilă a unei echipe abandonate, neplătite și condamnate la retrogradare, dar care se încăpățânează să moară în picioare.

Deși au aflat oficial că echipa nu va mai evolua cu FC Vaslui în prima ligă, fotbaliștii galben-verzi au evoluat fără complexe în fața Pandurilor, câștigând printr-un gol superb al lui Antal. FC Vaslui a fost anunțată că nu va mai evolua pe prima scenă în ediția viitoare de campionat, dar asta nu i-a împiedicat pe fotbaliștii galben-verzi să evolueze cu demnitate contra celor de la Pandurii. Creditați cu șanse minime după plecările din ultima perioadă, vasluienii și-au respectat blazonul și au obținut o victorie aproape de nimeni scontată. După un început dominat ușor de gazde, meciul s-a echilibrat, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: