Home » Social » Mașină în flăcări

Mașină în flăcări

Ieri dimineață, în jurul orei 6, pe DN 24, pe raza comunei Muntenii de Sus, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier a rezultat că Sorin Bulbașa (28 de ani), domiciliat în comuna Dănești, conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate, din direcția Iași către Vaslui.

La un moment dat, din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit la volan, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. După impact, mașina a luat foc, iar șoferul a fost scos din autovehicul de participanți la trafic. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticat cu „fractură picior stâng”.

Ieri dimineață, în jurul orei 6, pe DN 24, pe raza comunei Muntenii de Sus, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier a rezultat că Sorin Bulbașa (28 de ani), domiciliat în comuna Dănești, conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate, din direcția Iași către Vaslui. La un moment dat, din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit la volan, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. După impact, mașina a luat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: