Home / Social / Mașină în flăcări

Mașină în flăcări

Ieri dimineață, în jurul orei 6, pe DN 24, pe raza comunei Muntenii de Sus, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier a rezultat că Sorin Bulbașa (28 de ani), domiciliat în comuna Dănești, conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate, din direcția Iași către Vaslui.

La un moment dat, din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit la volan, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. După impact, mașina a luat foc, iar șoferul a fost scos din autovehicul de participanți la trafic. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticat cu „fractură picior stâng”.

Ieri dimineață, în jurul orei 6, pe DN 24, pe raza comunei Muntenii de Sus, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier a rezultat că Sorin Bulbașa (28 de ani), domiciliat în comuna Dănești, conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate, din direcția Iași către Vaslui. La un moment dat, din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit la volan, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. După impact, mașina a luat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: