Home » Sanatate » Salvează vieți

Salvează vieți

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui organizează, astăzi, campania „SALVEAZĂ VIEȚI: Igiena Mâinilor”. Inițiativa este parte a efortului major global coordonat de Organizația Mondială a Sănătății pentru a sprijini profesioniștii din domeniu să-și îmbunătățească igiena în timpul prestării serviciilor medicale, prevenind astfel infecțiile nosocomiale (intraspitalicești). În acest an, tema campaniei se referă la rolul igienei mâinilor în combaterea rezistenței microbiene.

„Spitalele și alte unități sanitare sunt invitate să ia parte la această inițiativă globală pentru a continua creșterea nivelului de conștientizare în privința importanței igienei mâinilor, pentru a reduce infecțiile nosocomiale”, a declarat Miahela Topliceanu, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui.

Cu această ocazie, DSP Vaslui, prin Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătații, desfășoară mai multe acțiuni de informare și prevenire.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui organizează, astăzi, campania „SALVEAZĂ VIEȚI: Igiena Mâinilor”. Inițiativa este parte a efortului major global coordonat de Organizația Mondială a Sănătății pentru a sprijini profesioniștii din domeniu să-și îmbunătățească igiena în timpul prestării serviciilor medicale, prevenind astfel infecțiile nosocomiale (intraspitalicești). În acest an, tema campaniei se referă la rolul igienei mâinilor în combaterea rezistenței microbiene. „Spitalele și alte unități sanitare sunt invitate să ia parte la această inițiativă globală pentru a continua creșterea nivelului de conștientizare în privința importanței igienei mâinilor, pentru a reduce infecțiile nosocomiale”, a declarat Miahela Topliceanu, purtătorul de cuvânt al DSP…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: