Home » Sport » “Suntem în postura unui bolnav de cancer”
Costinel Botez

“Suntem în postura unui bolnav de cancer”

Tehnicianul Costinel Botez, ajuns principal la FC Vaslui, speră ca echipa să ducă la bun sfârșit sezonul.

Costinel Botez, noul principal de la FC Vaslui, speră ca echipa să ducă la capăt măcar actualul sezon. Tehnicianul nu știe dacă va mai avea mai mult de 14 jucători până la final, după ce o mare parte din lot a anunțat că vor părăsi clubul.

“Încă trei puncte câștigate, dar nu știm ce să facem cu ele. Probabil o să le depunem pe un site care își face publicitate la TV, poate le cumpără cineva. Atunci când am venit la echipă, plecam în deplasare cu un autocar de 50 de locuri și foarte luxos. Cu timpul, am trecut la unul cu 30 de locuri. La Ploiești s-ar putea să ajungem cu un microbuz de 10-15 locuri. Suntem în postura unui bolnav de cancer care are două variante: ori să-și prelungească agonia cu trei săptămâni, ori să-și pună ștreangul de gât”, a declarat Costinel Botez.

Tehnicianul Costinel Botez, ajuns principal la FC Vaslui, speră ca echipa să ducă la bun sfârșit sezonul. Costinel Botez, noul principal de la FC Vaslui, speră ca echipa să ducă la capăt măcar actualul sezon. Tehnicianul nu știe dacă va mai avea mai mult de 14 jucători până la final, după ce o mare parte din lot a anunțat că vor părăsi clubul. “Încă trei puncte câștigate, dar nu știm ce să facem cu ele. Probabil o să le depunem pe un site care își face publicitate la TV, poate le cumpără cineva. Atunci când am venit la echipă, plecam…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: