Home / Social / Apartamente, după preferințe

Apartamente, după preferințe

Apartamente cu două sau trei camere, situate între etajele limită și cât mai bine utilate, asta preferă vasluienii atunci când decid să achiziționeze o locuință. Agenții imobiliari spun că oamenii analizează îndelung ofertele până se decid ce să cumpere.

“Vasluienii sunt dispuși să plătească pentru locuințe cu puține camere, dar cu suprafețe cât mai mari. Se caută mai ales apartamente de 60-70 de metri pătrați, situate în centru sau pe Traian. Mai mult de 35.000 de euro nu oferă nimeni. Cum pe piață se cer 40-45 de mii de euro, apartamentele stau mult timp nevândute”, ne-a declarat Florin Caraiman, agent imobiliar.

Vasluienii spun că nu agreează apartamentele cu patru camere pentru că trebuie să se gândească și la costurile de întreținere.

“Un apartament cu două camere e mai ușor de întreținut, iar cheltuielile legate de utilități sunt mult mai mici. Contează multe aspecte: să fie la etajul I, II sau III, să nu fie pe colț șamd. Oricum, de ani de zile se vând și se cumpără aceleași apartamente. Ar fi fost bine să se construiască blocuri noi, să avem de unde alege, dar cine mai investește acum în imobiliare?”, a spus un vasluian aflat în căutarea unui apartament.

Apartamente cu două sau trei camere, situate între etajele limită și cât mai bine utilate, asta preferă vasluienii atunci când decid să achiziționeze o locuință. Agenții imobiliari spun că oamenii analizează îndelung ofertele până se decid ce să cumpere. “Vasluienii sunt dispuși să plătească pentru locuințe cu puține camere, dar cu suprafețe cât mai mari. Se caută mai ales apartamente de 60-70 de metri pătrați, situate în centru sau pe Traian. Mai mult de 35.000 de euro nu oferă nimeni. Cum pe piață se cer 40-45 de mii de euro, apartamentele stau mult timp nevândute”, ne-a declarat Florin Caraiman, agent…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: