Home » Sport » Felicitări, HC Vaslui! “Este munca noastră de un an de zile”
Leonard Bibirig

Felicitări, HC Vaslui! “Este munca noastră de un an de zile”

Antrenorul Leonard Bibirig susține că HC Vaslui a făcut un pas uriaș către Liga Națională, însă echipa este obligată să rămână concentrată pentru a câștiga și ultimele două partide rămase de disputat în acest sezon.

HC Vaslui a obținut o victorie importantă la Călărași, după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul. Tehnicianul Leonard Bibirig susține că acum se vede că înfrângerea din tur a fost un simplu accident.

“Este munca noastră de un an de zile, care s-a văzut mai ales începând cu luna ianuarie. S-a mers cu o echipă tânără, plus doi jucători cu mare experiență, Țuțu și Iacob. Evoluția bună de la Cupa României s-a concretizat la Călărași. Felicit jucătorii! Jocul de astăzi (duminică – n.r.) ne dă speranțe pentru meciurile din Liga Națională. Am încercat să implementăm un stil de joc agresiv, în viteză, a trebuit timp să ne omogenizăm”, a declarat Bibirig.

Antrenorul a ținut să-l felicite în mod deosebit pe Bogdan Pralea, cel care a fost eroul echipei la Călărași, cu 18 intervenții salvatoare: “Diferența a făcut-o apărarea, poarta și greșelile mai puține pe care le-am făcut”.

Bibirig îi avertizează pe jucătorii săi că mai au două meciuri de disputat, cu CSM Ploiești – acasă și Știința II Bacău – în deplasare, pe care trebuie să le câștige pentru a fi siguri de prezența în Ligă din toamnă: “Nu ne considerăm promovați. Mai avem nevoie de o victorie, cu Ploiești sau Bacău, dar nu putem spune că primul meci l-am câștigat deja”.

Partida dintre HC Vaslui și CSM Ploiești va avea loc joi, 15 mai, de la ora 17.30.

Antrenorul Leonard Bibirig susține că HC Vaslui a făcut un pas uriaș către Liga Națională, însă echipa este obligată să rămână concentrată pentru a câștiga și ultimele două partide rămase de disputat în acest sezon. HC Vaslui a obținut o victorie importantă la Călărași, după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul. Tehnicianul Leonard Bibirig susține că acum se vede că înfrângerea din tur a fost un simplu accident. “Este munca noastră de un an de zile, care s-a văzut mai ales începând cu luna ianuarie. S-a mers cu o echipă tânără, plus doi jucători…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: