Home » Sport » “Am fost mai buni ca ei”
Bogdan Pralea (portar)

“Am fost mai buni ca ei”

Bogdan Pralea a fost eroul Vasluiului la Călărași, blocând magistral poarta și contribuind decisiv la victoria echipei sale la cinci goluri diferență, scor 26-21.

Bogdan Pralea a devenit eroul Vasluiului, după intervențiile de excepție din meciul cu CSM Călărași, când a pus lacătul pe poartă.

“Am sperat în această victorie. Parcursul bun din campionat și de la Cupa României ne-a îndreptățit să sperăm la o victorie. Suntem în creștere de formă, iar progresul s-a văzut imediat după meciul tur, pierdut de noi, la Vaslui. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm și să dovedim că înfrângerea din tur a fost un simplu accident”, a spus Pralea.

Numărul 1 în poarta Vasluiului a mai spus că echipa și-a etalat încă o dată calitățile, putând face față cu brio în prima ligă: “Dacă nu demonstram în teren că ne dorim în ligă, atunci nu avea ce să căutăm pe prima scenă handbalistică. Pot să zic că mai avem un singur hop și suntem în prima ligă”.

Bogdan Pralea se află la a doua promovare și a ținut să-și felicite colegii: “Pentru mine este o a doua promovare, după cea obținută cu Politehnica Iași. Sunt mândru de acești băieți minunați, de conducerea tehnică și de toți cei care ne susțin”.

Bogdan Pralea a fost eroul Vasluiului la Călărași, blocând magistral poarta și contribuind decisiv la victoria echipei sale la cinci goluri diferență, scor 26-21. Bogdan Pralea a devenit eroul Vasluiului, după intervențiile de excepție din meciul cu CSM Călărași, când a pus lacătul pe poartă. “Am sperat în această victorie. Parcursul bun din campionat și de la Cupa României ne-a îndreptățit să sperăm la o victorie. Suntem în creștere de formă, iar progresul s-a văzut imediat după meciul tur, pierdut de noi, la Vaslui. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm și să dovedim că înfrângerea din tur a fost un…

Review Overview

User Rating: 4.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile