Home » Invatamant » Laureați la un festival internațional: Copiii din Vaslui, virtuozi ai pianului

Laureați la un festival internațional: Copiii din Vaslui, virtuozi ai pianului

Cinci elevi de la Palatul copiilor Vaslui s-au întors cu premiul I de la Concursul internațional de pian “Micul Virtuoz”, desfășurat la București.

Palatul copiilor Vaslui a fost reprezentat cu cinste la ediția din acest an a Concursului Internațional de Pian “Micul Virtuoz” de la București.

În fața pianului, cu emoții sau fără emoții, fiecare dintre ti­nerele talente a de­monstrat ju­ri­u­lui, format din pro­fe­sioniști, cine este cel mai bun la cate­goria sa. Toți vasluienii au atras și prin pre­zența scenică.

Cei cinci copii pregătiți de profesorul Constantin Olaru s-au întors acasă cu premiul I! Astfel, Ștefan Gherghe s-a impus la categoria de vârstă șapte ani, Răzvan Cristia – la opt ani, Alexandra Cozma – nouă ani, Ovidiu Pracsiu – 13 ani și Cristian Florea – 14 ani.

Aproape 200 de copii și tineri din 20 de județe, municipiul București și zece țări din Europa și Asia s-au întrecut în cadrul competiției desfășurate la Palatul Copiilor din București. Printre concurenți s-au numărat pianiști din România, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Federația Rusă, Franța, Germania, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Spania, Ucraina, Siria, Azerbaidjan, Ungaria și Serbia.

Cinci elevi de la Palatul copiilor Vaslui s-au întors cu premiul I de la Concursul internațional de pian “Micul Virtuoz”, desfășurat la București. Palatul copiilor Vaslui a fost reprezentat cu cinste la ediția din acest an a Concursului Internațional de Pian “Micul Virtuoz” de la București. În fața pianului, cu emoții sau fără emoții, fiecare dintre ti­nerele talente a de­monstrat ju­ri­u­lui, format din pro­fe­sioniști, cine este cel mai bun la cate­goria sa. Toți vasluienii au atras și prin pre­zența scenică. Cei cinci copii pregătiți de profesorul Constantin Olaru s-au întors acasă cu premiul I! Astfel, Ștefan Gherghe s-a impus la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: