Home » Social » Motorina agricolă, o nouă campanie

Motorina agricolă, o nouă campanie

Fermierii pot depune, în perioada 5 mai – 10 iunie, cererea de acord prealabil privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, a anunțat, ieri, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui.

Acordul prealabil pentru finanțare prin rambursare se emite de către APIA Vaslui în termen de cel mult 30 de zile de la data depunerii cererii. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă, stabilită la 23 de euro/1.000 de litri.

Fermierii care, prin înscrierea sau atestarea de date nereale pe documentele de decontare aferente ajutorului de stat, vor încasa sume în mod necuvenit nu vor mai beneficia de ajutor pentru o perioadă de trei ani. Totodată, sumele reprezentând ajutor necuvenit se vor recupera de la beneficiari.

Fermierii pot depune, în perioada 5 mai - 10 iunie, cererea de acord prealabil privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, a anunțat, ieri, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui. Acordul prealabil pentru finanțare prin rambursare se emite de către APIA Vaslui în termen de cel mult 30 de zile de la data depunerii cererii. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă, stabilită la 23 de euro/1.000 de litri. Fermierii care, prin înscrierea sau atestarea de date nereale pe documentele de decontare aferente ajutorului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: