Home » Sport » “Ne-am dorit mai mult victoria”
Sabin Ignat

“Ne-am dorit mai mult victoria”

Sabin Ignat consideră că la Călărași HC Vaslui și-a câștigat cu brio dreptul de participare în Liga Națională.

Sabin Ignat s-a numărat printre remarcații victoriei HC Vaslui la Călărași. Prin acest succes, jucătorul susține că formația sa și-a câștigat dreptul de participare la viitoarea ediție a Ligii Naționale.

“Ne-am dorit mai mult victoria. Am fost disciplinați tactic și mai organizați în atac. Un merit aparte îl are Bogdan Pralea, care a făcut un meci mare. Am crezut în noi încă de la început. Știam că putem să învingem la Călărași. Am arătat încă de la Cupă că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Tot ce era de făcut era să demonstrăm că suntem peste Călărași”, a declarat Sabin Ignat.

Tânărul handbalist a mai afirmat că HC Vaslui nu va fi o echipă de duzină în Liga Națională, adversarele urmând a o trata cu maximă seriozitate: “Pentru mine, promovarea cu HC Vaslui înseamnă foarte mult. Probabil, o să fim de temut în prima ligă. Nu o să fim priviți de sus. Or să joace de la egal la egal cu noi”.

Sabin Ignat consideră că la Călărași HC Vaslui și-a câștigat cu brio dreptul de participare în Liga Națională. Sabin Ignat s-a numărat printre remarcații victoriei HC Vaslui la Călărași. Prin acest succes, jucătorul susține că formația sa și-a câștigat dreptul de participare la viitoarea ediție a Ligii Naționale. “Ne-am dorit mai mult victoria. Am fost disciplinați tactic și mai organizați în atac. Un merit aparte îl are Bogdan Pralea, care a făcut un meci mare. Am crezut în noi încă de la început. Știam că putem să învingem la Călărași. Am arătat încă de la Cupă că ne putem bate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: