Home » Sport » Cerniauskas, dorit de Steaua
Vytautas Cerniauskas

Cerniauskas, dorit de Steaua

Portarul Vasluiului, Vytautas Cerniauskas, se află în vizorul Stelei, care l-ar dori din vară în locul lui Tătărușanu.

Vytautas Cerniauskas are mari șanse să continue în Liga I. Portarul Vasluiului a părăsit deja echipa și așteaptă răspunsul oficial de la FIFA, unde a înaintat un memoriu pentru a deveni liber de contract.

Lituanianul de 25 de ani se află în vizorul Stelei, care îl poate lua gratis, mai ales că în iunie oricum îi expiră înțelegerea cu gruparea vasluiană. Cerniauskas avea la Vaslui un salariu de 110.000 de euro pe an, iar oferta Stelei ar fi de 150.000 de euro, la care s-ar mai adăuga o primă de instalare de 100.000 de euro.

Portarul galben-verzilor este curtat și de Astra, dar și de CSU Craiova. De când se află la Vaslui, cota de piață a lui Cerniauskas a crescut considerabil, ajungând de la 375.000 de euro, la 1.100.000 de euro, conform transfermarkt.de.

În acest sezon, lituanianul a bifat 25 de meciuri, în care a încasat doar 14 goluri.

Portarul Vasluiului, Vytautas Cerniauskas, se află în vizorul Stelei, care l-ar dori din vară în locul lui Tătărușanu. Vytautas Cerniauskas are mari șanse să continue în Liga I. Portarul Vasluiului a părăsit deja echipa și așteaptă răspunsul oficial de la FIFA, unde a înaintat un memoriu pentru a deveni liber de contract. Lituanianul de 25 de ani se află în vizorul Stelei, care îl poate lua gratis, mai ales că în iunie oricum îi expiră înțelegerea cu gruparea vasluiană. Cerniauskas avea la Vaslui un salariu de 110.000 de euro pe an, iar oferta Stelei ar fi de 150.000 de euro,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: