Home » Justitie » Fraticid la Puiești

Fraticid la Puiești

Jan Limișcă, 55 de ani, din comuna Puiești, a fost găsit mort, ieri dimineață, într-o baltă din satul Iezeru. Cadavrul, care prezenta urme de violență, era acoperit de stuf și a fost descoperit de anchetatori după ce unul dintre frații victimei a reclamat dispariția la Poliție.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În urma cercetărilor, s-a stabilit că, luni seară, Jan Limișcă a consumat băuturi alcoolice împreună cu frații săi, Aurel și Neculai. După mai multe pahare, s-au luat la ceartă, iar Neculai, cel mai mare dintre frați, s-a năpustit asupra lui Jan.

«Cercetările se află în plină desfășurare. Momentan, nu știm cum a ajuns victima în acel loc. Autorul a fost identificat în județul Galați și urmează a fi adus la audieri», a declarat procurorul Vasile Șelaru, cel care coordonează ancheta.

Medicii legiști vor stabili cauzele exacte ale decesului.

Jan Limișcă, 55 de ani, din comuna Puiești, a fost găsit mort, ieri dimineață, într-o baltă din satul Iezeru. Cadavrul, care prezenta urme de violență, era acoperit de stuf și a fost descoperit de anchetatori după ce unul dintre frații victimei a reclamat dispariția la Poliție. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În urma cercetărilor, s-a stabilit că, luni seară, Jan Limișcă a consumat băuturi alcoolice împreună cu frații săi, Aurel și Neculai. După mai multe pahare, s-au luat la ceartă, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: