Home / Invatamant / Lotul național de informatică, la Vaslui
Gabriela Placinta

Lotul național de informatică, la Vaslui

Pentru o săptămână, lotul restrâns de informatică al României se va afla în pregătiri la Vaslui.

De astăzi și până pe 14 mai, Vasluiul va fi gazda Taberei de pregătire a Lotului național de Informatică, chiar înainte de constituirea echipelor reprezentative în vederea participării la olimpiadele internaționale, care implică un număr de 24 de elevi. Pregătirea este coordonată de Ministerul Educației, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui.

Din Lotul național restrâns fac parte seniori (16 elevi), care vor susține trei probe de baraj, și juniori (8 elevi), care vor susține două probe de baraj. Toți vor participa și la cursuri de pregătire și vor susține probele de selecție pentru stabilirea echipelor reprezentative ale României.

“Este o ocazie de a promova imaginea Vasluiului și a învățământului vasluian în rândul elevilor și cadrelor didactice venite din țară”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Pentru o săptămână, lotul restrâns de informatică al României se va afla în pregătiri la Vaslui. De astăzi și până pe 14 mai, Vasluiul va fi gazda Taberei de pregătire a Lotului național de Informatică, chiar înainte de constituirea echipelor reprezentative în vederea participării la olimpiadele internaționale, care implică un număr de 24 de elevi. Pregătirea este coordonată de Ministerul Educației, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui. Din Lotul național restrâns fac parte seniori (16 elevi), care vor susține trei probe de baraj, și juniori (8 elevi), care vor susține două probe de baraj. Toți vor participa și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la ...

„Fotograful creativ”, concurs interjudețean găzduit de Școala „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad

Ziua Artei Fotografice din România, ...

Arthur, roboțelul codrenist care s-a remarcat la „BRD First Tech Challenge România”

de Mihaela NICULESCU   Evoluție ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: