Home / Administratie / Lucrări întârziate

Lucrări întârziate

Conducerea SC Aquavas SA Vaslui a organizat, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat proiectul cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu – “Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate din aglomerările Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești”.

Principalele investiții fac obiectul a cinci contracte de lucrări: “Reabilitarea stațiilor de tratare și de epurare din Negrești”, “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, a Stațiilor de pompare și Stațiilor de Pompare Apă Uzată în Huși și Negrești”, “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, a Stațiilor de pomapare și Stațiilor de Pompare Apă Uzată în Bârlad”, “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și de canalizare, a stațiilor de pomapare a stațiilor de pompare Apă Uzată în Vaslui”, “Surse, aducțiuni, stații de pompare apă brută și rezervoare, aducțiuni și stații de pompare apă potabilă în Vaslui și Bârlad”.

Contractul de finanțare a fost semnat în iulie 2013, dar conducerea Aquavas nu a primit încă toate avizele necesare. Din acest motiv s-au înregistrat deja întârzieri. Conducerea societății estimează că în luna august va demara execuția lucrărilor.

Conducerea SC Aquavas SA Vaslui a organizat, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat proiectul cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu - “Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate din aglomerările Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești”. Principalele investiții fac obiectul a cinci contracte de lucrări: “Reabilitarea stațiilor de tratare și de epurare din Negrești”, “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, a Stațiilor de pompare și Stațiilor de Pompare Apă Uzată în Huși și Negrești”, “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

Suntem pe ”cai mari”: județul Vaslui a devenit cel mai mare importator de gunoaie din Moldova

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

%d blogeri au apreciat: