Home » Sport » Petrolul – FC Vaslui, astăzi, ora 19.30: Au găsit bani de drum

Petrolul – FC Vaslui, astăzi, ora 19.30: Au găsit bani de drum

Vasluienii vor evolua în partida din această seară cu Petrolul Ploiești, punând capăt speculațiilor conform cărora n-ar avea nici bani de deplasare.

Fără sprijin financiar, principala grijă a galben-verzilor în această perioadă este legată de găsirea unor fonduri, astfel încât echipa să se poată prezenta la meciuri. Chiar dacă a fost pusă sub semnul întrebării, deplasarea formației vasluiene la Ploiești s-a făcut încă de ieri, astfel că în această seară ocupanta locului secund în Liga I va avea cu cine să joace.

“Suntem ca un om care se află în apă și așteaptă un colac de salvare, de oriunde”, a spus antrenorul Costinel Botez.

Mike Temwanjera, unul dintre jucătorii cei mai devotați echipei, spune că nu părăsește corabia înaintea naufragiului: ”Eu rămân până la ultimul meci. Acum, dacă lăsăm punctele cu Petrolul și Astra, cei de la Steaua ce-o să zică? Uite, pe noi ne-au bătut și pe Astra au lăsat-o să ia trei puncte așa ușor!”.

Partida dintre Petrolul și FC Vaslui se dispută astăzi, de la ora 19.30.

Vasluienii vor evolua în partida din această seară cu Petrolul Ploiești, punând capăt speculațiilor conform cărora n-ar avea nici bani de deplasare. Fără sprijin financiar, principala grijă a galben-verzilor în această perioadă este legată de găsirea unor fonduri, astfel încât echipa să se poată prezenta la meciuri. Chiar dacă a fost pusă sub semnul întrebării, deplasarea formației vasluiene la Ploiești s-a făcut încă de ieri, astfel că în această seară ocupanta locului secund în Liga I va avea cu cine să joace. “Suntem ca un om care se află în apă și așteaptă un colac de salvare, de oriunde”, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Plaesu lui Stefan

    De ce nu spuneti pe ce post de TV se transmite este asa de greu ?

%d blogeri au apreciat: