Home » Social » 45 de posturi pentru măcelari

45 de posturi pentru măcelari

Măcelarii vasluieni care vor să lucreze în străinătate pot alege Ungaria. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) pune la dispoziție 40 de posturi pentru operatori prelucrarea cărnii.

Angajatorul cere studii profesionale de specialitate, experiență de doi trei ani și cunoștințe de limba maghiară (nivel mediu). După perioada de probă de patru luni, se oferă 730 de forinți pe oră și o masă pe zi. Persoanele interesate trebuie să trimită un CV în maghiară la consilierul EURES din Ungaria, pe adresa birotimea@lab.hu.

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, la numărul de telefon 0372/764.488.

Măcelarii vasluieni care vor să lucreze în străinătate pot alege Ungaria. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) pune la dispoziție 40 de posturi pentru operatori prelucrarea cărnii. Angajatorul cere studii profesionale de specialitate, experiență de doi trei ani și cunoștințe de limba maghiară (nivel mediu). După perioada de probă de patru luni, se oferă 730 de forinți pe oră și o masă pe zi. Persoanele interesate trebuie să trimită un CV în maghiară la consilierul EURES din Ungaria, pe adresa birotimea@lab.hu. Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, la numărul de telefon 0372/764.488.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: