Home » Sport » Bârlădenii merg la Campionatul European de Rugby

Bârlădenii merg la Campionatul European de Rugby

Doi dintre rugbiștii U19 din cadrul CSS Bârlad vor participa la Campionatul European de Rugby în 7 din Portugalia, care se va desfășura în week-end.

Doi dintre cei opt rugbiști juniori bârlădeni aflați în „cărți” pentru participarea la Campionatul European U19 au fost selecționați în lotul național care se va deplasa în Peninsula Iberică. Este vorba despre Vlăduț Zaharia și Ionuț Balaban, ambii legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS).

Cei doi au urmat mai multe stagii de pregătire, desfășurate pe parcursul ultimelor luni nu doar în țară, ci și la Bârlad, și au participat la primul turneu internațional amical de rugby în 7 găzduit de Bârlad, la sfârșitul lunii aprilie. Cei 12 sportivi români care vor participa la Campionatul European s-au aflat până ieri într-un ultim cantonament la Snagov, urmând să plece astăzi spre Portugalia.

„Inițial, opt dintre sportivii U19 ai CSS Bârlad se regăseau în lotul național lărgit. Până la urmă, Vlăduț Zaharia și Ionuț Balaban vor merge efectiv în Portugalia, selecția finală făcându-se luni. Deocamdată, nu se știe cu ce națională vor disputa primul meci”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad și antrenorul juniorilor U19.

Campionatul European U19 la Rugby în 7 se va desfășura în perioada 9-12 mai.

Doi dintre rugbiștii U19 din cadrul CSS Bârlad vor participa la Campionatul European de Rugby în 7 din Portugalia, care se va desfășura în week-end. Doi dintre cei opt rugbiști juniori bârlădeni aflați în „cărți” pentru participarea la Campionatul European U19 au fost selecționați în lotul național care se va deplasa în Peninsula Iberică. Este vorba despre Vlăduț Zaharia și Ionuț Balaban, ambii legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS). Cei doi au urmat mai multe stagii de pregătire, desfășurate pe parcursul ultimelor luni nu doar în țară, ci și la Bârlad, și au participat la primul turneu internațional amical de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: