Home / Sport / Începe play-off-ul la minifotbal

Începe play-off-ul la minifotbal

Sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul campionatului județean de minifotbal, unde Victoria, Voltaj, Zimbru și Salvatorii se bat pentru titlul de campioană județeană.

De sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul ligii I la minifotbal. Patru echipe se bat în acest an pentru titlul de campioană. Este vorba despre liderul la zi, Victoria Unistil, Voltaj, Zimbru și Salvatorii. În prima etapă, Victoria va întâlni Salvatorii, iar Voltaj pe Zimbru. Înaintea acestor jocuri este programată restanța dintre Red Star și Inter Traian.

Tot în această perioadă se va consuma play-out-ul Ligii I, cu meciurile Spartanii-Red Star și Simba-Inter Traian.

În liga a doua, patru echipe se bat pentru promovare. Este vorba despre No Name, Smaratex Boys, Beavers și PNV. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, urmând ca la final să se decidă echipele promovate.

Sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul campionatului județean de minifotbal, unde Victoria, Voltaj, Zimbru și Salvatorii se bat pentru titlul de campioană județeană. De sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul ligii I la minifotbal. Patru echipe se bat în acest an pentru titlul de campioană. Este vorba despre liderul la zi, Victoria Unistil, Voltaj, Zimbru și Salvatorii. În prima etapă, Victoria va întâlni Salvatorii, iar Voltaj pe Zimbru. Înaintea acestor jocuri este programată restanța dintre Red Star și Inter Traian. Tot în această perioadă se va consuma play-out-ul Ligii I, cu meciurile Spartanii-Red Star și Simba-Inter Traian. În liga a doua, patru…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: