Home » Sport » Lot subțire

Lot subțire

Antrenorul Costinel Botez a avut la dispoziție doar 16 jucători pentru meciul cu Petrolul Ploiești.

O parte dintre jucătorii Vasluiului au refuzat să facă deplasarea la Ploiești. Este vorba despre Ortiz, Cordoș, Cuero și Mușat. Li se adaugă Bahia, Viveiros și Cerniauskas, care au părăsit deja echipa.

În aceste condiții, antrenorul Costinel Botez a plecat la meci doar cu 13 jucători. În autocar au urcat Balaur, Temwanjera, Straton, Ormenișan, Enescu, Neniță, Prahic, Mareș, Buziuc, Pătulea, Popovici, Lazăr și Sluser, ultimii doi fiind aduși de la echipa de juniori. A doua zi, la Ploiești, acestora li s-au alăturat Antal, Razzotti, Abelairas și Madson.

Antrenorul Costinel Botez a avut la dispoziție doar 16 jucători pentru meciul cu Petrolul Ploiești. O parte dintre jucătorii Vasluiului au refuzat să facă deplasarea la Ploiești. Este vorba despre Ortiz, Cordoș, Cuero și Mușat. Li se adaugă Bahia, Viveiros și Cerniauskas, care au părăsit deja echipa. În aceste condiții, antrenorul Costinel Botez a plecat la meci doar cu 13 jucători. În autocar au urcat Balaur, Temwanjera, Straton, Ormenișan, Enescu, Neniță, Prahic, Mareș, Buziuc, Pătulea, Popovici, Lazăr și Sluser, ultimii doi fiind aduși de la echipa de juniori. A doua zi, la Ploiești, acestora li s-au alăturat Antal, Razzotti, Abelairas…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: