Home » Social » Șoferi pentru transport în Uniunea Europeană

Șoferi pentru transport în Uniunea Europeană

Oferind un salariu lunar cuprins între 101.000 și 350.000 de forinți, o firmă din Ungaria angajează 75 de șoferi de autocamion pentru efectuarea de transport internațional. Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, angajatorul cere carnet de conducere CE și experiență de minimum un an pentru transport în Uniunea Europeană. Constituie un avantaj cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (engleză sau franceză).

CV-urile, împreună cu o copie după permisul de conducere se pot trimite în română sau maghiară la adresa de e-mail lipstakZs@lab.hu. Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, la numărul de telefon 0372/764.488.

Oferind un salariu lunar cuprins între 101.000 și 350.000 de forinți, o firmă din Ungaria angajează 75 de șoferi de autocamion pentru efectuarea de transport internațional. Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, angajatorul cere carnet de conducere CE și experiență de minimum un an pentru transport în Uniunea Europeană. Constituie un avantaj cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (engleză sau franceză). CV-urile, împreună cu o copie după permisul de conducere se pot trimite în română sau maghiară la adresa de e-mail lipstakZs@lab.hu. Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile