Home » Sport » “Vrem să terminăm en fanfare”
Dragos Soare

“Vrem să terminăm en fanfare”

Pivotul Dragoș Soare speră ca HC Vaslui să promoveze în Liga Națională fără înfrângere în cea de-a doua parte de campionat.

HC Vaslui se află la două meciuri de cea mai importantă performanță din ultimii 15 ani, revenirea în prima ligă. Formația vasluiană are nevoie de victorie pe linie pentru a încheia seria pe primul loc.

Pivotul Dragoș Soare promite că echipa antrenată de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma nu va avea nicio sincopă în retur: “Vrem să câștigăm atât cu Ploieștiul, cât și cu Bacăul. Sper să ne iasă fiindcă vrem să promovăm en fanfare, fără înfrângere în retur. Doar așa am obține o binemeritată promovare, pentru care am muncit atâta timp”.

Handbalistul a mai spus că victoria de la Călărași nu este întâmplătoare, iar înfrângerea din tur a fost un accident: “Sunt foarte bucuros că am câștigat meciul de la Călărași. Am arătat că avem valoare. Ei au fost doar cu numele, noi am avut o echipă care și-a etalat valoarea”.

Dragoș Soare se află la a doua promovare în Liga Națională, după cea reușită cu CSM București.

Pivotul Dragoș Soare speră ca HC Vaslui să promoveze în Liga Națională fără înfrângere în cea de-a doua parte de campionat. HC Vaslui se află la două meciuri de cea mai importantă performanță din ultimii 15 ani, revenirea în prima ligă. Formația vasluiană are nevoie de victorie pe linie pentru a încheia seria pe primul loc. Pivotul Dragoș Soare promite că echipa antrenată de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma nu va avea nicio sincopă în retur: “Vrem să câștigăm atât cu Ploieștiul, cât și cu Bacăul. Sper să ne iasă fiindcă vrem să promovăm en fanfare, fără înfrângere în retur.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: