Home » Social » 205 locuri de muncă

205 locuri de muncă

În perioada 8-14 mai, sunt disponibile 205 locuri de muncă, cu 130 mai multe față de săptămâna precedentă. Cele mai multe posturi vacante sunt în Huși, iar cele mai puține în Vaslui.

În perioada 8-14 mai , prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 205 salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt 14 posturi (responsabil achiziții și consiliere profesională, responsabil mediere, director de societate comercială agricolă, expert în monitorizarea comportării construcțiilor, medic veterinar), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 191 de locuri de muncă, în meserii precum: casier valută, gestionar, tehnician electromecanic, ospătar, lucrător bucătărie (spălător vase mari), bucătar, patiser, brutar, cofetar, pizzer, electrician auto, tapițer, șofer autocamion, confecționer produse textile, cusător piese din piele și înlocuitor, muncitor necalificat în industria confecțiilor.

Potrivit AJOFM Vaslui, 54 dintre cele 205 posturi sunt în Vaslui, 73 în Bârlad și 78 în Huși. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0235/318.184.

Microsoft Word - LMV.doc

Microsoft Word - LMV.doc

Microsoft Word - LMV.doc

În perioada 8-14 mai, sunt disponibile 205 locuri de muncă, cu 130 mai multe față de săptămâna precedentă. Cele mai multe posturi vacante sunt în Huși, iar cele mai puține în Vaslui. În perioada 8-14 mai , prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, se caută 205 salariați. Pentru șomerii cu studii superioare sunt 14 posturi (responsabil achiziții și consiliere profesională, responsabil mediere, director de societate comercială agricolă, expert în monitorizarea comportării construcțiilor, medic veterinar), iar pentru persoanele cu studii medii și profesionale sunt vacante 191 de locuri de muncă, în meserii precum: casier valută, gestionar, tehnician…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: