Home » Sport » Bârladul, asaltat de gimnaste din toată țara

Bârladul, asaltat de gimnaste din toată țara

Cea de-a IV-a ediție a Cupei „Andreea Răducan”, desfășurată, ieri, în sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, a fost un mare succes. Cele 74 de micuțe gimnaste venite din toate colțurile țării au făcut un adevărat spectacol, indiferent de aparatul la care au evoluat, rând pe rând.

Competiția, care a debutat la ora 9.30 și s-a încheiat în jurul orei 17.30, s-a adresat gimnastelor cu vârsta de 9-10 ani, respectiv categoria Junioare III, nivel 1 și 2. Pe lângă sportivele din Bârlad, la ediția din acest an au concurat gimnaste de la CSM Onești, CS „Nadia Comăneci” Onești, CSA Steaua București, CSS Steaua București, CSS Focșani, CS Farul Constanța, CSS 1 Constanța, Sport Club Bacău și CS Petrolul Ploiești. Toate concurentele s-au străduit să aibă exerciții cât mai bine punctate la sol, bârnă, sărituri și paralele, atât la concursul pe echipe, cât și la cel individual, pentru ca, în final, să câștige cele mai strălucitoare medalii. Cele mai bune sportive au fost răsplătite cu medalii, cupe, diplome și premii în bani.

„Iată-ne ajunși la cea de-a patra ediție a Cupei «Andreea Răducan». Este o mare bucurie să văd că, de la an la an, suntem tot mai numeroși și că sportivele sunt și mai bine pregătite. Ne bucurăm, de asemenea, să vedem că suntem trecuți în calendarul activităților Federației Române de Gimnastică, astfel încât toate premiile și trofeele câștigate aici sunt recunoscute oficial. Cu regret spun însă că, deși suntem tot mai mulți, nu putem să ne desfășurăm competiția chiar așa cum ne-am dori pentru că nu avem spațiul necesar unei competiții oficiale”, ne-a declarat campioana olimpică și mondială Andreea Răducan.

Întrucât festivitatea de premiere a început după închiderea ediției, vom reveni cu amănunte despre gimnastele care au urcat pe podium. De menționat că organizatori au fost Andreea Răducan, CSS Bârlad, Asociația Județeană de Gimnastică, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui, cu sprijinul Federației Române de Gimnastică.

Cea de-a IV-a ediție a Cupei „Andreea Răducan”, desfășurată, ieri, în sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, a fost un mare succes. Cele 74 de micuțe gimnaste venite din toate colțurile țării au făcut un adevărat spectacol, indiferent de aparatul la care au evoluat, rând pe rând. Competiția, care a debutat la ora 9.30 și s-a încheiat în jurul orei 17.30, s-a adresat gimnastelor cu vârsta de 9-10 ani, respectiv categoria Junioare III, nivel 1 și 2. Pe lângă sportivele din Bârlad, la ediția din acest an au concurat gimnaste de la CSM Onești, CS „Nadia Comăneci”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: