Home » Administratie » Drum surpat de alunecările de teren
Vasile Mihalachi

Drum surpat de alunecările de teren

Precipitațiile căzute în ultimele zile au afectat o porțiune din Drumul Județean Bârlad-Pochidia. În zonă a fost o alunecare de teren, iar drumul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ trei metri.

«Pagubele nu au fost atât de mari încât circulația vehiculelor să fie oprită, însă căutăm soluții pentru alocarea de fonduri în vederea reparării drumului. Specialiștii din cadrul Consiliului Județean (CJ) analizează pagubele produse și fac o estimare a costurilor necesare pentru reabilitare», a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi.

Precipitațiile căzute în ultimele săptămâni pe raza județului Vaslui au afectat mai multe drumuri comunale și județene. Potrivit lui Mihalachi, piatra de pe unele tronsoane, în special pe cele situate în pantă, a fost dislocată, circulația desfășurându-se cu dificultate.

«M-am deplasat pe mai multe drumuri din județ, unde am avut informații că ploile abundente au creat probleme. Am identificat toate pagubele produse și s-au făcut deja reparații pe porțiunile afectate. Așteptăm de la edilii din județ raportări privind alte probleme. Din păcate, banii sunt puțini, unele lucrări trebuind făcute pe datorie», a mai spus vicepreședintele CJ Vaslui.

Precipitațiile căzute în ultimele zile au afectat o porțiune din Drumul Județean Bârlad-Pochidia. În zonă a fost o alunecare de teren, iar drumul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ trei metri. «Pagubele nu au fost atât de mari încât circulația vehiculelor să fie oprită, însă căutăm soluții pentru alocarea de fonduri în vederea reparării drumului. Specialiștii din cadrul Consiliului Județean (CJ) analizează pagubele produse și fac o estimare a costurilor necesare pentru reabilitare», a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi. Precipitațiile căzute în ultimele săptămâni pe raza județului Vaslui au afectat mai multe drumuri comunale și județene. Potrivit lui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: